Price Range: From to

Compare Listings

Kontakt shpk

Rruga Frosina Plaku, Tiranë

Të ndërtosh është më shumë sesa duket. Kontakt është një kompani shqiptare zhvillimi dhe...

NCE Marketing

Rruga Sulejman Delvina, Pallati 29/14, Katin 9, Tirane, Albania

NCE numëron një numër ndërtimesh në Tiranë dhe Durrës. Karakteristika themelore e veprimtarise se...

Real Estate Inf 93

Blv. "Deshmoret e Kombit", Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane

Real Estate “INF 93” sh.p.k është krijuar ne vitin 1993. Është e para agjensi...