Price Range: From to

Compare Listings

Erjon Fatjoni

at Agjencia 1(Shembull)

Erjoni ju bashkua Agjencise 1 ne vitin 2010. Ai ka perfunduar studimet e larta ne Arkitekture dhe i pelqen te punoje ne Real Estate.
Eshte i komunikueshem dhe kurdohere i gatshem.

CONTACT Erjon Fatjoni

Sort by:

Sorry No Results Found