Price Range: From to

Compare Listings

Edison Shtermani

at Agjencia 2(Shembull)

Edisoni ju bashkua Agjencise 2 ne vitin 2010. Ai ka perfunduar studimet e larta ne Arkitekture dhe i pelqen te punoje ne Real Estate.
Eshte i komunikueshem dhe kurdohere i gatshem.

CONTACT Edison Shtermani

Sort by:

Sorry No Results Found