Price Range: From to

Compare Listings

Afrim Sokoli

at Agjencia 2(Shembull)

Afrimi ju bashkua Agjencise 2 ne vitin 2010. Ai ka perfunduar studimet e larta ne Arkitekture dhe i pelqen te punoje ne Real Estate.
Eshte i komunikueshem dhe kurdohere i gatshem.

CONTACT Afrim Sokoli

Sort by:

Sorry No Results Found