Price Range: From to

Compare Listings

Kontakt shpk

Rruga Frosina Plaku, Tiranë

  • Properties listed: 0
  • Agents: 1
  • Language: Shqip, English, Italiano

CONTACT Kontakt shpk

  • OVERVIEW
  • Listings
  • AGENTS
  • MAP

Të ndërtosh është më shumë sesa duket. Kontakt është një kompani shqiptare zhvillimi dhe inxhinierimi që siguron shërbime të kualifikuara këshillimi me një njohuri të lartë.

Listings


Agjenti Imobiliar

Jurist at Kontakt shpk