Price Range: From to

Compare Listings

Real Estate Inf 93

Blv. "Deshmoret e Kombit", Kullat Binjake, Hyrja Qendrore, Kati 3, Tirane

  • Properties listed: 0
  • Agents: 0
  • License: Lefter Sila
  • Tax Number: L42110013L
  • Language: Anglisht, Italisht, Frengjisht, Greqisht

CONTACT Real Estate Inf 93

  • OVERVIEW
  • Listings
  • AGENTS
  • MAP

Real Estate “INF 93” sh.p.k është krijuar ne vitin 1993. Është e para agjensi e organizuar në Shqipëri. Që prej 25 vjetësh vepron suksesshëm e me profesionalizëm në tregun e pasurive të paluajtshme, duke bere ndërmjetësime në shit-blerje dhe dhënie me qira të mijra apartamenteve të banimit, vilave, trojeve, dyqaneve, magazinave, etj. Duke qene e pranishme ne treg qe nga viti 1993, Real Estate “INF 93” ka hartuar studimin e vlerave te tregut për apartamentet e banimit ne qytetin e Tiranës qe nga viti 1993 deri ne 2017, duke e pasuruar atë me te dhëna te shumta, me tabela e grafike për çdo zone te Tiranë.

Listings